Wijn- & Pralineverkoop door VOKAM

Zoals jullie wellicht weten, proberen we bij VOKAM (vrijwilligerswerking VC Kalken) via enkele gerichte activiteiten – waarvan sommige al een jarenlange traditie intussen zijn geworden – de nodige financiële ondersteuning te bieden aan onze VC Kalken-familie om zo kwaliteitsvolle jeugdopleiding en seniorenploegen te kunnen organiseren. Dit jaar starten we een nieuwe actie, met name een heuse wijn- en pralineverkoop in samenwerking met ’t Zoete Mondje, een lokale ondernemer uit Serskamp.

We selecteerden een aantal wijnen voor jullie die we ten voordele van de club aan zeer democratische prijzen kunnen aanbieden. 
Daarnaast hebben we voor de feestdagen of gewoon voor de gezelligheid een zeer lekkere cava voor jullie uitgekozen aan de zeer scherpe prijs van 9,50€ per fles of 55,00 € per doos.
Tenslotte voor de zoetebekjes onder ons staat er nog een selectie van heerlijke artisanaal gemaakte pralines op het menu.

U kan deze dranken en pralines bestellen tot zondag 12 november.

Wie graag de aangeboden wijnen eens komt voorproeven, is van harte welkom in de cafetaria van de sporthal op 14/10 tussen 14u en 19u.

We bieden een degustatie van 8 verschillende wijnen aan voor de democratische prijs van 5 euro. Vanaf een bestelling van 1 doos tijdens het proefmoment, wordt 1 degustatie terugbetaald.

.

De wijnen zullen afgehaald kunnen worden op zaterdag 16 december tussen 10u en 13u in de lokalen van Mantaflor (Steentjestraat 81 Laarne).

Bestellen kan via Twizzit, deze link of onderstaande QR code

Copyright ©2024 VC Kalken. All Rights Reserved. Created with Joomla and Helix 3.