Ribbetjesfestijn 2022 - Update

Beste leden,

Het Ribbetjesfestijn... wie herinnert het zich nog? Omwille van COVID-19 heeft deze activiteit 2 jaar op rij niet kunnen plaatsvinden. Het lijkt wel een lang vervlogen herinnering... Niets is echter minder waar!

Zoals in januari reeds aangekondigd werd de organisatie ervan opgeschoven naar het weekend van 14 en 15 mei. Locatie van het gebeuren is niet onze vaste stek in de Skala maar wel café/zaal De Schorpioen in Kalken. Aangezien de capaciteit van deze zaal lager ligt maar we toch evenveel mensen de kans willen geven om te komen eten, kan er dit jaar op 2 momenten gesmuld worden van onze overheerlijke ribbetjes.

Op zaterdag 14 mei is dat vanaf 18u tot 21u (aankomst) en op zondag 15 mei is dat vanaf 11u30 tot 14u (aankomst). Mocht je toch niet aanwezig kunnen zijn dan kan er tijdens die uren ook afgehaald worden.

Inschrijven kan tot 09/05/2022 via het mailadres . Wanneer je als lid gebruik wenst te maken van de kaarten die jullie nog van ons tegoed hebben, dan vermeld je dat gewoon in je mail. Bij aankomst aan de kassa op de dag dat je komt eten, verrekenen we jouw tegoed met het op dat moment verschuldigde bedrag

Voor alle duidelijkheid: in het lidgeld van een senior zitten er 2 kaarten inbegrepen, in het lidgeld van een Vobog-speler 1 kaart en in het lidgeld van een jeugdspeler ook 1 kaart. Als je dus bijvoorbeeld al 2 jaar bij de senioren speelt dan heb je van ons 4 kaarten tegoed. Als je bijvoorbeeld vorig jaar bij de jeugd ingedeeld was maar dit jaar senior geworden bent dan heb je van ons 3 kaarten tegoed. Ben je voor het 2e jaar Vobog- of jeugdspeler dan heb je van ons 2 kaarten tegoed. Dit allemaal op voorwaarde dat je je lidgeld correct betaald hebt natuurlijk.

Prijzen - Ribbetjes volwassenen: 20€ - Kip volwassenen: 15€ - Veggie volwassenen: 15€ - Ribbetjes kind: 10€ - Kip kind: 7€ - Frikandellen kind: 6€

We hopen van harte jullie te mogen ontmoeten in De Schorpioen op 14 of 15 mei!

Met sportieve groeten,

Het bestuur

Copyright ©2023 VC Kalken. All Rights Reserved. Created with Joomla and Helix 3.