Lavendelverkoop

Het wijktornooi, de familiekwis en het eindeseizoensfeest zijn weggevallen en andere activiteiten zijn twijfelachtig (kermis, …) waardoor onze geldkraan voor een stuk dichtgedraaid wordt.
Maar het volleybal zal doorgaan (misschien in gewijzigde omstandigheden?)!

Als wij niet naar het zuiden kunnen dan brengen we het zuiden naar hier! Jullie kunnen via de club extra verzorgde vaste lavendelplantjes (Caroline en Toon staan hier borg voor) kopen aan een zeer schappelijke prijs. Prijs/kwaliteit zal top zijn!

We vragen voor 1 plant € 2 en voor een bak van 8 plantjes € 15 (lavendel is geen solitair, maar een sociaal wezen!)

Je kan bestellen via  en je betaalt per overschrijving op rekening van VC Kalken: BE 75 1431 0750 0151, met  vermelding van naam en het aantal plantjes. Bij ophalen kan je eventueel ook cash betalen (pasgeld veilig in omslag met naam erop).

Je kan de lavendel in volle grond, in bakken en zelfs in bloempotten zetten.

De planten kan je ophalen op zaterdag 16/5 in de drive-in ten huize Mantaflor – Steentjestraat 81/B Laarne (oprit naast pittazaak oprijden) tussen 10 en 12 uur.  We zorgen ervoor dat alles coronaveilig is (enkel cash in omslag – genoeg afstand en vlotte afhandeling). Wie problemen heeft met het tijdstip kan altijd contact opnemen voor een andere oplossing.

We hopen dat jullie massaal reageren op deze actie waarbij je ook de familie, buren en vrienden kunt aanspreken en laten meegenieten!

Je kan de lavendelplantjes ook na 16/5 nog bestellen tot half juni via hetzelfde emailadres: .
 

Meer club- en volleynieuws volgt in een nabije nieuwsbrief.

Houd jullie allen gezond en fit!!

Sportieve groeten,

Copyright ©2020 VC Kalken. All Rights Reserved. Created with Joomla and Helix 3.